Recenze Walmark Marťánci Imuno NEW jahoda - 30 tablet
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Walmark Marťánci Imuno NEW jahoda - 30 tablet
Eva
Přidáno: 11. října 2011
- - pomohlo nám to doplnit chybějící vitaminy
- - dobrá chuť
- - cena
- - zbytečná chemie
Marťánky nekupujeme, ani žádné jiné vitaminy. Ale syn je dostal k vánocům, tak jsme je užívali. A světe div se - syn trpí odjakživa ekzémy a po týdnu užívání se mu ekzémek zklidnil a zůstala jen malá ložiska. Asi jsme doplnili chybějící vitaminy. Od té doby střídáme probiotika, občas Marťánky... a ekzémek je v klidu (neříkám pryč, ale viditelně lepší - syn se v noci neškrábe a nebudí)!
Naše zkušenost s Marťánky od Walmarku
Je pro mě velmi důležité, mít zdravé děti. Aby měly dostatek vitamínů, od malinka užíváme oblíbené Marťánky.
- jsou moc dobré
Vybrala jsem marťánky proto, že o nich říkají v televizi, jinak bych je neznala a ta reklama mě moc zaujala. Jsou moc dobré a také zdravé. Ano, oporučila bych to těm, kteří si rádi pochutnají na zdravých a chutných vitamínů. V příštím nákupu si budu dávat pozor na cenu, protože v každém obchodě je cena jiná.
- Chuť
- Marťafon :-)
Ač jsem dospělý, Marťánky kupujeme pravidelně a musím konstatovat, že jejich chuť je skutečně velmi dobrá a opravdu nám pomáhají. Navíc jahodová chuť se jim opravdu povedla (není příliš chemická). Ideální jako doplněk stravy. Hodí se převážně pro lidi, kteří mají nízkou hmotnost a jsou pro ně tudíž dávky v obvyklých vitamínových přípravcích příliš vysoké. Navíc, který výrobce Vám dá Marťafon pro děti ?
- Dobré
- Zdravé
- Pozor na to,aby se s nimi děti nepřejídaly !!!!
Skvělé vitamíny , které nejne že jsou zdravé a výživné ,ale také skvěe chutnají , voní a dětem se budem jistě zamlouvat i jejich tvar , který připomíná Martana , který je maskotem těchto vitamínů... Moje mladší sestřička "Martánky" miluje a proto je velmi často kupujeme a ona si je pečlivě dává každý den jeden :D
- Chuť
Marťánky kupujeme pravidelně a musím konstatovat, že jejich chuť je skutečně velmi dobrá a opravdu nám pomáhají. Ideální jako doplněk stravy. Hodí se převážně pro lidi, kteří mají nízkou hmotnost a jsou pro ně tudíž dávky v obvyklých vitamínových přípravcích příliš vysoké. Osobně mám příchuť jahody nejradši a balení po 100 tabletách je za tuto cenu velmi výhodné.
- Příchuť
- Tvar
Tak tahle příchuť mi sedí úplně nejvíce a také ji nejvíce kupujeme. Výhodnější je koupit rovnou 100 tablet. Jsem sice dospělý, ale Marťánky kupujeme pravidelně a musím konstatovat, že jejich chuť je skutečně velmi dobrá a opravdu nám pomáhají. Ideální jako doplněk stravy. Hodí se převážně pro lidi, kteří mají nízkou hmotnost a jsou pro ně tudíž dávky v obvyklých vitamínových přípravcích příliš vysoké. Navíc, který výrobce Vám dá krásný dárek pro děti ?
Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí